Jag är socionomstuderande Tuula Haanperä och gör som mitt examensarbete en kartläggning, över föräl-drars och deras barns intresse att delta i småbarnsfostran som sker i naturen. Som min samarbetspartner i examensarbetet, fungerar enheten för småbarnspedagogik i Sibbo kommun. Som en del av mitt slutarbete genomförs den bifogade enkäten. Med hjälp av svaren, får vi information om föräldrarnas intressa att delta i en möjligen ny form av småbarnsfostran.

Enkäten är riktad för barnfamiljer i Sibbo, som har barn under skolålder. Deltagandet är frivilligt och fullkom-ligt konfidentiellt. De givna svaren behandlas anonymt och uppgifterna överlämnas inte åt utomstående. Sibbo kommun har gett sin tillåtelse, till att utföra enkäten. Jag hoppas att mitt examensarbete kan främja utvvecklandet av tjänster för barnfamiljer, så att de bättre motsvarar familjernas behov. Därför är era svar väldigt viktiga för mej.

Det tar ca. 5 min att fylla i enkäten.

Om du har några frågor gällande enkäten eller mitt examensarbete, svarar jag gärna på dem. Som handleda-re för mitt examensarbete fungerar lektor Titta Riihimäki (tel. 040 509 8948), titta.riihimaki@diak.fi, från Dia-konia- ammattikorkeakoulu. Som kontaktperson för enheten för småbarnspedagogiken i Sibbo kommun fungerar planerare Petra Salomaa (09-2353 7502).

Tack för ditt deltagande!

Tuula Haanperä Sosionomiopiskelija, Diak/ kalasataman toimipiste, 040 371 7428

Inloggning