Hei,

Olen Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelija ja teen pro gradu –tutkimusta siitä, kuinka vahinkovakuutusyhtiöt voisivat tuottaa sinulle, nykyinen tai uusi mahdollinen vahinkovakuutusyhtiön henkilöasiakas, nykyistä enemmän hyötyä tai lisäarvoa.

Haluan haastaa sinut miettimään, mikä vahinkovakuutusyhtiön mahdollisesti tarjoama lisäpalvelu, mobiilisovellus, uusi parempi toimintatapa, viestintäkeino, kampanja tai muu tapa sujuvoittasi sinun arkeasi. Mitä sinä siis arvostaisit, että yhtiö tekisi hyväksesi? Mielestäni tällä hetkellä vakuutusyhtiöillä on parannettavaa siinä, kuinka he tuottavat asiakkailleen aitoa hyötyä tai lisäarvoa toiminnallaan.

Arvostan suuresti osallistumistasi tähän verkkoaivoriiheen. Siinä pääset esittämään omia ja arvioimaan muiden näkemyksiä anonyymisti. Vastaamiseen kuluu aikaa vain 5-10 minuuttia. Arvomme osallistujien kesken kuusi 50 euron K-ryhmän lahjakorttia. Jos haluat osallistua arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi verkkoaivoriihen viimeiselle sivulle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

Ystävällisin terveisin

Otto Järvinen, puh: +358400815684, email: otto_jarvinen@hotmail.com

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.