Hyvä opettaja,

Tämän kyselyn myötä sinulle tarjoutuu mahdollisuus ottaa kantaa elokuvakasvatuksen ajankohtaisiin kysymyksiin. Osallistumalla autat elokuva-alan toimijoita kehittämään elokuvakasvatusta koulujen, opettajien ja oppilaiden kannalta parhaaseen mahdolliseen suuntaan. Vastauksesi on arvokas, vaikket vielä olisikaan käyttänyt elokuvaa opetuksessa.

Tavoitteena on selvittää opettajien näkemyksiä elokuvien esittämisestä osana opetusta. Samalla pyritään kartoittamaan kouluissa toteutettavaa elokuvakasvatusta ja keräämään palautetta kouluille suunnatuista oppimateriaaleista.

Kyselyyn osallistutaan anonyymisti ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Aikaa vastaamiseen kuluu vain noin 10 minuuttia. Kyselyn linkkiä voit vapaasti välittää muille opettajille ja kouluille. Kysely sulkeutuu 31.8.2009.

Kyselyn toteuttaa Koulukino ry yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön kanssa.

Lisätietoja:
Koulukinon toiminnanjohtaja
Outi Freese
outi.freese@koulukino.fi

Projektisuunnittelija
Rauna Rahja
rauna.rahja@koulukino.fi
p. 09 622 5520

 

Koulukino ry on valtakunnallinen opetusministeriön rahoittama elokuvakasvatusyhdistys, joka tuottaa oppimateriaaleja teatterilevityksessä oleviin elokuviin.
www.koulukino.fi

 

    

Suomen elokuvasäätiön tehtävänä on tukea ja kehittää kotimaista elokuvatuotantoa ja elokuvien levittämistä ja esittämistä.
www.ses.fi

 

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.